Két ingyenesen letölthető program is elég komoly frissítést kapott a hét második felében, szóval érdemes ezeket nyomogatni, ha van egy kis szabadidőnk.

Az egyik a Duolingo appja, ami a mostani frissítésnek köszönhetően AI-chat funkciót is tartalmaz. Vagyis életszagú beszélgetéseket folytathatunk a Dulingo mesterséges intelligenciájával, francia, német vagy spanyol nyelven, így gyakorolhatjuk a nyelvet hatékonyan. Különféle személyiségek közül választhatunk, amit kisegítenek válaszjavaslatokkal, ha elakadnánk a konverzésönben. Más nyelvek is érkeznek hamarosan.

duolingo.png

A másik menő frissítést a Prisma kapta, itt ugye eleve egy AI(-nak nevezett) algoritmus esik neki a képeinknek, és alakítja át őket úgy, hogy híres festős stílusára hasonlítsanak, meg hasonlók.

Na, mostantól mindezt videóval is megteszi.

A video posted by Prisma (@prisma) on

 

Láthatjuk, hogy mindkét program a mesterséges intelligenciával hódít, láthatjuk, ahogy az AI-k a videóeffektelést, a beszélgetést, és egyre több folyamatot képesek így-úgy kiváltani, megszabadítva minket a gombok nyomogatásától, meg a készségek fejlesztésétől. Ki tudja, hogy ez jó-e, mindenesetre az biztos, hogy hamarosan 

  1.  egyetlen családi videó sem néz majd ki vállalhatatlanul szarul
  2. mindig lesz valaki, aki egyetért velünk, ha más nem, egy bot.