Néhány évvel ezelőtt volt egy közösségi rajzolós szolgáltatás: két percig volt aktív egy rajztábla, ez idő alatt bármikor csatlakozhattál és elkezdhettél belerajzolni a képbe. Több tucatnyi, időnként több száz ember dolgozott egy-egy alkotáson, amikor rátaláltunk, a külföldi, elsősorban nyugat-európai, amerikai felhasználók réteket, mezőket, virágokat, madarakat rajzoltak leginkább.

Aztán írtunk egy cikket erről a csodálatos programról, kiraktuk az Index címlapjára, rátaláltak a magyar felhasználók és az összes kép tele lett másodperceken belül

FASZOKKAL.

De nem eggyel.

Százzal!

A képeket elözönlötték a magyar felhasználók, akiket valami ősi vágy hajt a faszrajzolás felé, faszok nőttek ki a virágokból, a rétekből, faszok a madarak hátából, még a Napocska is kapott egy orrot faszból.

Na és akkor most hadd mutassam meg nektek az első két képet, amit az iMessage új rajzolófunkciójával küldtek nekem a barátaim:

kettes.jpg

Egyszerűen csodálom a magyar leleményt és most tök őszintén, ez a fajta primitív parasztság az, ami miatt minden nyomorúság ellenére sem laknék sehol sem szívesebben, mint itt.