Last time pletykák rovatunkban ma: a vietnami tinthte.vn nevű oldal azt állítja, hogy a kezükbe került egy teljesen összeszerelt és működő iPhone 7, erről osztottak meg pár részletet. Fotós vagy konkrét, kézzelfogható bizonyíték híján tamáskodunk némileg, de oké, rendben, nézzük.

Szóval állításuk szerint a telefon 60 fps-en tud felvenni 4K videót. Gyengébbek kedvéért az előző generáción 4K-t csak 30 fps-en, 60 fps-t meg csak 1080p-s felbontáson lehetett. Az ezzel jelentősen megnövekedő tárhelyigényeket figyelembe véve akár még az is előfordulhat, hogy ez lehet az egyik fő ok az iCloud 2TB-os, illetve az iPhone 256 GB-os opciójának megjelenésére.

A SIM-tálca állításuk szerint gumival lett tömítve, ami az IP-besorolás javításában játszhat szerepet - erről a törekvésről Kuo is írt legutóbbi jelentésében. A hangerőszabályzó gombok elmondásuk alapján már nem egy apró bemélyedésben kaptak helyet, hanem csak simán a készülékház oldalán vannak. A haptikus visszajelzéssel frissített Home gomb pletykáját is megerősítették.

Persze, rövidesen úgy is kiderül hogy ázsiai barátaink mennyire megbízhatóak, holnap este ugyanitt!