A helyzet úgy hozta - hogy, hogy nem, elvtársak -, hogy nálam van egy Galaxy S7 Edge androidos készülék, aminek nagyon szép a kijelzője, és nagyjából itt tartunk az ismerkedésben. Meg persze rárántottam mindent az iPhone-omról, mert az manapság már baromi könnyű művelet.

Csaba már használta a telefont két hétig úgy, ahogy az iPhone-ját is: megpróbálta hétköznapi környezetben, egyszerű feladatokra igénybe venni, és megvizsgálta, okoz-e neki fennakadást az Android, meg a Samsung vas. A tapasztalatairól hamarosan videót is láthattok majd. 

Én másmilyen tesztet végeznék az eszközzel. Arra lennék kíváncsi, mivel tud többet ez a készülék, meg persze az Android az iPhone-nál. Feltennék szívesen mindenféle külső kiegészítőt, appot, istentudjamit, hogy kihozhassam a szabad operációsrendszer-machinálásból a legtöbbet, ami benne van.

s7edge.jpg

Hogy lássam, miről beszéltek, amikor azt mondjátok: Androidon ez már ezer éve megvan.

Szóval segítsetek. Küldjetek levelet ide, vagy kommenteljetek itt, a poszt alatt. Írjátok meg, miket tegyek fel, és az úristenre kérlek titeket, azt is,

HOGYAN.

Nem akarom az életemet rátenni erre a projektre, nem akarok a világ legprofibb android-fenegyereke lenni, és nagyon-nagyon nem akarok fórumokat olvasgatni hetekig, hogy rájöjjek, mit is kell csinálni. Úgyhogy részletes tutorialt kérek szépen.

Itt az idő! Bizonyítsátok be, milyen fasza az Android! Segítsetek!

(Attól meg kíméljetek kérlek, hogy mit vegyek inkább Galaxy S7 helyett. Ez van itt, és kész, ezt kell szeretni)