A netes szolgáltatásokért felelős fejes a The Hollywood Reporter-nek adott interjút az Apple TV jövőjéről, tartalomkészítésről és hasonlókról.

"Nem akarunk saját sorozatokat csinálni." - jelentette ki katonásan Eddy és hozzátette, hogy ha összeegyeztethetőnek tartják az Apple Music-os tevékenységeikkel vagy ha úgy érzik, hogy tényleg valami olyasmi készül, ami értékrendjükkel összeillő és innovatív, akkor segítenének azonban készítőknek javaslatokkal, iránymutatással, de sem a Comcast, sem a Netflix nem kell, hogy veszélyben érezze magát.

Sokkal inkább szeretnének tartalomszolgáltatás helyett az ezeknek helyt adó platformként jelen lenni a piacon a jövőben is.

Hogy miért kérdeztek rá erre? Mert régóta terjednek pletykák saját tartalmakról, ráadásul pár napja jelentették be azt is, hogy az Apple éppen szereplőket keres egy Planet of the Apps nevű showhoz, ami azonban nem egy fikciós sorozat lesz, hanem amolyan dokumentarista jellegű program valós alkalmazásfejlesztőkről és programjaikról. Hangsúlyozták, hogy itt sem arról van szó, hogy Cupertino saját tartalmakat készít, hanem csak segít a producereknek. A forgatás egyébként 2016 végén, 2017 elején kezdődhet el.

Eddy bá' lehűtötte a kedélyeket a régóta terjengő pletyka kapcsán is, ami szerint az Apple-t foglalkoztatja a Time Warner felvásárlása - erről szó sincs és nem csak ezt, de más stúdiót sem készülnek megkaparintani. Legalábbis mostanság biztosan nem.