Ha kémfotókról van szó, a nagyobbik modell sem maradhat ki a szórásból. A legfrissebb darabok ezúttal a Weibo-n jelentek meg.

iphone-7-pro-21.jpg

A két legfeltűnőbb változás: eltűnt a mute switch a hangerőszabályzó gombok fölötti részről és a Smart Connector megjelenése a hátlap alsó részén. A kettő közül talán az előbbi a meglepő, hiszen eddig szó sem esett ilyesmiről. Nyilván a forrás sem száz százalékig megbízható, mindenesetre érdekes képet kaptunk.

Az iPad Air 2-ről már korábban leszedték, szóval a dolog nem lenne példa nélküli húzás, de míg egy tablet esetében érthető lépés, egy telefonéban viszont már annál kevésbé. Főleg, hogy a kapcsoló a kezdetek óta meghatározó része az iPhone-ok dizájnjának. Ha mégis így történne, jó eséllyel az iOS Control Centerébe lenne száműzve a funkció, valószínűleg csak szoftveresen vezérelhetővé válna a történet.

A Home gomb pereme is ezüstösen csillog, ami változást - egészen pontosan hangsúlyosabban definiált peremet sejtet. A kamera itt is kétszenzoros, az antennacsíkok pedig megfelelnek az utóbbi pár képen látottaknak. A Smart Connector értelmét itt egyelőre még nem annyira látom, egy Smart Keyboard jellegű billentyűzetnek nincs akkora relevanciája, mint mondjuk egy tabletnél.

Egyvalami közös a tegnapi fotókkal: itt sem látható a készülék alja, így a porthelyzet továbbra sem tisztázott.