Sokat nem tudunk a dologról, de a Huffington Post információi szerint nemrég összeült pár szilícium-völgyi nagy ember, meg néhány republikánus arc Georgia államban, egy privát szigeten. A megbeszélésük témája pontosan nem ismert, de állítólag a fő témájuk az volt, hogyan lehetne megállítani Donald Trumpot, hogy megkapja a republikánus jelölést. Meg hogy hogyan került ez az ember ebbe a pozícióba.

131008_donaldtrump_ap_328-3.jpg

Aki esetleg kételkedne abban, hogy ezek az emberek képesek ráhatni a folyamatokra, azoknak mondok pár nevet Tim "Apple" Cook mellett. Larry "Google" Page, Sean "Napster" Parker és Elon "csillagászosautósnapelemes" Musk.

Kemény arcok. Simán belédterveznek egy áramkört, és kitépik a szádon.

Donald Trump, aki nemrég az Apple termékek bojkottjára szólította fel híveit, miután az Apple megtagadta, hogy a saját rendszerét feltörő szoftvert írjon az FBI-nak, majd kifejtette, hogy ő majd rávenné az Apple-t, hogy az Egyesült Államokban rakja össze a számítógépeit más ország helyett - ennek az eszköze nyilván a rendelet, nem az adócsökkentés, kedves újabb unortodox idiótája a világnak - most megkaphat minden ellenállást, amit csak az algoritmusok és szerverek adni képesek.

Hajrá.