Drága mindenki! Kicsit eltűntünk Ádámmal múlt héten, ami persze eufemizmus arra a parasztságra, hogy még boldogkarácsonyt kívánni sem bukkantunk fel, pedig gondoltunk rátok, csak olyan hirtelen nyílt meg a pihenés lehetősége előttünk, hogy az gyorsan el is nyelt minket, mint a Sarlacc szája (és azóta is emészt az eset minket).

bobafettescapessarlacc-a03-037.jpg

Mentségünkre szóljon, hogy brutális év van mögöttünk, új dizájnt vezettünk be, átálltunk az új kommentmotorra, átalakítottuk kicsit a hírezésünket, brutális mennyiségű videós tartalmat kezdtünk el gyártani nektek és az appleblogos tevékenységünkkel párhuzamosan az Egy nap a városban blogon indítottunk egy utazós videósorozatot, egy lakberendező szolgáltatást, és bónuszként írtunk egy könyvet Budapestről. Ja, és beizzítottuk a jótékonysági projektünket, a Város Hősét, amivel megpróbáljuk felszámolni a gyermekéhezést. 

És tényleg csak extra bónuszként nekiálltam az Attraktor című videós projektem utódjának, az Xtraktornak, amit márciustól láthattok a Discovery műsorán, és amiben a rendezőtől a vágón át a vízhordóig lényegében ezer dolgot csinálok, szóval 2015-öt kicsit túltoltuk, ami időnként váratlanul bunkóságnak tűnik, ezért elnézést kérünk.

Na de: kívánunk utólag mindenkinek Boldog Karácsonyt, reméljük, sikerült megemészteni az ipari mennyiségű élelmiszert és persze Boldog 2016-ot, ami ma éjfél után eljön. Készülünk egy rakás újdonsággal nektek az Appleblogon, azt megígérhetjük, hogy jobb év lesz, mint bármelyik korábban és persze maradunk azok, akik vagyunk: független bloggerek, akik nem állnak senki alkalmazásában, akik megírják vagy elmondják videóban, ha valami nem működik, de persze azt is, amikor valami igen, és mint ilyenek, fajtánk utolsó példányai vagyunk, veszélyeztetett fajok.

Köszönjük az egész éves közös bulit és 2016-ban még kétszer nagyobb lendülettel vágtatunk tovább!

Éljen!