Korábban már mi is megírtuk, hogy az Apple alkalmazása minden idők egyik legrosszabb értékelését kapott programja lett a Google Play áruházban: nem azért, mert olyan szar, hanem mert a felhasználók érzelmi alapon közelítenek a mobiljukhoz. A Move to iOS az Android-iOS-átállást könnyíti meg, és a legtöbb androidost annyira felháborította még a feltételezés is, hogy valaha is szükségük lehet ilyesmire, hogy kiosztottak 30 ezer egycsillagos értékelést, amit aligha tudott ellensúlyozni a 10 ezer ötcsillagos.

A kettő közt nem nagyon volt semmi.

Most megjelent az Apple második programja a boltban, a Beats Pill+, ami tényleg egy tök ártalmatlan app: az Apple új hordozható buletooth-os hangszórójának az irányítását szolgálja.

screen-shot-2015-10-26-at-9-50-40-am.png

Az eredmény?

2,8-as átlag sok ötcsillagos, nagyon sok egycsillagos értékeléssel, a kettő közt meg szokás szerint szinte semmivel.

screen-shot-2015-10-30-at-9-28-15-am.png

Az egész ügy tök nevetséges, pontosabban ha eltekintünk attól, hogy pontosan ugyanez a buta és indokolatlan düh és befolyásolhatóság meg csordaszellem szokott a háborúkhoz is vezetni, szóval ha kihúzzuk az egyenletből az agressziófaktort, akkor igazából tök szórakoztató, hogy felnőtt emberek ilyesmivel vannak elfoglalva.