Naná, hogy az Apple Watch-ra!

És a piac is rohadtul vár rá, nagyjából ettől az eszköztől remélik, hogy mainstreambe emelje az okosórát. Hogy azt csinálja, mint az iPhone és az iPad a maga kategóriájával.

screen_shot_2015-01-04_at_23_41_29.png

És persze sorra jönnek a publicisztikák arról, hogy...

a.) Micsoda siker lesz az Apple Watch
b.) Mekkora bukás lesz az Apple Watch.

Megpróbálják megjósolni az eladott mennyiséget is. A kedvencem: valahol 10 és 60 millió darab között 2015-ben. Hűha. Erre még én is rátenném a zsetonom.

Az egyetlen hivatalos kommunikációféleség az Apple részéről az volt, hogy a napokban az európai aloldalain is a “2015 elején érkezik” ígéretet írták ki a korábban látható “2015-ben érkezik” helyett. Megörültek a nagyobb EU-s országok lakói, de aztán a hír terjedését látva az Apple visszavonta a változtatást, és most már csak az egyesült államokbeli oldalon látható a korai piacra dobás ígérete.

screen_shot_2015-01-04_at_23_26_46.png

Most úgy beszélik, hogy a februári Valentin-napra időzítenék a startot az USA-ban, Európának meg a mostani felállás szerint várnia kell kicsit. Magyarországnak lehet, hogy többet. Attól függ, hogy 10 vagy 60 millió a szám, ugye.

Kövesd a rebellis Almalé és Kungfu Facebook-oldalunkat, ha látni akarsz két kipihent, tettre kész tech-állatot, akik úgy kieresztik a hangjukat 2015-ben, mint még soha. Durva lesz ez az év, hogy mást ne mondjak, szerdán stratégiai ülésünk lesz Csabával. Még nem tudom, hogy hánykor, de majd pontosítunk.