Drága Appleblog-olvasó (feat Almalé és Kungfu): a közelmúltban stratégiai együttműködést kötöttünk a bloglegenda Pazar cuccokkal, ennek örömére kéthetente bemutatjuk az oldalon megjelent legmenőbb cuccokat. Itt a harmadik rész:

Köríves rúgásos billentyűzetkombinációk feketeöves aktakukacoknak

Workout-computer-03.jpg

A Workout Computer koncepciója egyértelműen arra irányul, hogy a gépeléshez minden egyes karakterleütéshez egy-egy jól irányzott ütést vagy rúgást kelljen mérni a megfelelő boxzsákra, amik ráadásul elég változatos méretekben és formákban veszik körül a feketeöves Excel-harcos kollégát, egyes betűk a plafonról lógnak le, mások a padlóról ágaskodnak felfelé, megint mások pedig az asztalon sorakoznak. A billentyűzetpüffölést ezúttal szór szerint kell érteni. Egyedül a billentyűkombinációk (Alt+Tab, Ctrl+C stb.) átfogása állíthatja kihívás elé  a görnyedt hátú iroda munkást, igaz Van Damme egy spárgával vagy Chuck Norris egy köríves rúgással ezt is könnyedén megoldaná.

HM6 Space Pirate: ettől a luxusórától elszállsz

HM6-private-space-luxusora.jpg

A luxuskaróráiról ismert svájci MB&F ismét egy extravagáns időmérőt virított, újabb taggal bővítve a rendkívül látványos és egyedi Horological Machine-sorozatát. A békás HM3 Frog, a szárnyas HM4 Thunderbird és a versenyautós HM5 On The Road Again modellek után a hatodik a sorban az új HM6 Space Pirate, amivel látszólag már egyenesen a világűrbe nyergeltek át. Árcetli: 56 millió Ft

A Wi-Fi-s okoskávéfőző eszpresszója mobilról paraméterezhető

okoskavefozo.jpg

A manapság felkapottnak számító kapszulás és párnás kávéfőzők mellett szerencsére ahagyományos pörkölt kávés verziók sem mentek még ki a divatból, sőt ez utóbbifelokosítására már indult is egy friss Kickstarter-es kezdeményezés. A Bruvelo okoskávéfőző a készítői szerint a legjobb ízű kávét készíti el, amivel persze lehet vitatkozni, ám az biztos, hogy az egyik első olyan kávékészítő, ami már közvetlenül az okostelefonról vezérelhető.

Samsung NX30 fényképezőgép teszt

samsung_NX30-teszt-04.jpg

Az NX30-ast két extra objektívvel a Tisza-tóhoz, a Hortobágyra vittük tesztelni október egyetlen ködös, esős hétvégéjén. Az NX sorozat jelenleg megvásárolható csúcsmodellje a takony idő ellenére remekül teljesített.
Na de helyezzük el a tesztkészüléket a mátrxiban! Az NX sorozat még korábban 2010 januárjában indult a Samsung NX10-zel. A Samsung NX tagjai egytől-egyig APS-C szenzorméretű (23,5*15,7 mm) tükör nélküli, de cserélhető objektíves kamerák, azaz MILC-ek. Az NX1000, 2000, 3000 jelentik a belépőmodelleket, Az NX100, 200, 210, 300 az eggyel magasabb kategóriát, míg felül az eredeti, a legelső NX10 újabb generáció, az NX20 és az idén megjelent, a tesztalanyaként szolgáló NX30. 2013 nyarán megjelent a Galaxy NX a két sorozat öszvérjenként, idén áprilisban a legkisebbSamsung NX mini, múlt hónapban pedig bejelentették az új csúcsmodellt a Samsung NX1-est.

40 évig bírja az új Dyson LED-izzó

dyson_ariel_downlight.jpg

Egy hagyományos lámpaizzó élettartama manapság hozzávetőlegesen 2.000 órára tehető, ami napi 12 órás használattal általában fél évig kihúzza, ennél lényegesen jobbak a CFL típusúak 10.000 órával, jelenleg pedig a LED-es izzók számítanak az abszolút bajnoknak 50.000 óra körüli átlagos élettartammal. Jake Dyson designernek (és feltalálónak) viszont többéves kutatómunkával sikerült még tovább növelnie a LED-es világítás hatékonyságát, és olyan strapabíró LED-lámpát rakott össze, ami akár 180.000 óráig vígan elüzemel, ez 12 órás használatra kivetítve azt jelenti, hogy elég lesz 40 évente égőt cserélnünk.

BeardSki szakáll, símaszk - King of the Hill

beardski.jpg

Idén már a legmenőbb símaszkban büntethetsz a lejtőn! Állítható méret, one-size-fits-all. A szakáll alatt masszív termo bélés, hogy ne fagyjon le az arcod. A száj környékén lyukacsos neoprén betét, hogy levegőt azért kapj. Vízálló, mosható és nem gyúlékony. Síeléshez vagy snowboardozáshoz, de a hüttében is jól mutatsz majd. 5 fazon: Aranymosó (barna), Big Country XL (extra hosszú, barna), Szelíd motoros (őszes/fehér), Kalóz (fekete), Raszta (barna).

Most december 6. éjfélig extra -10% (1.000 Ft) Appleblog télapó kedvezménnyel! A szelíd motoros verzióval akár Télapónak is beöltözhetsz. A kosár oldalon megadható kedvezmény kupon kódja: "appleblog", ha ezt beírod, már jön is a kedvezmény!