Hirdetőnk a MyOpel, akik egy appot hoztak létre a vásárlóiknak. Akik közül viszont sokan talán még nem tudnak róla, úgyhogy hahó, opelesek.

Ma már nem lehet úgy pénzt költeni technológiára, hogy utána ne kérnének regisztrációt, amivel több információhoz, lehetőséghez jutunk. De míg a hatodik szobakütyü vásárlása után eltekintünk ettől, az autónknál mégsem szoktunk. Nem évente vesz az ember kocsit.

A MyOpel szolgáltatás - talán nem mondok újdonságot - az Opel tulajdonosoknak jött létre. A regisztráció és az alvázszám megadása már csak azért is fontos, mert utána máris látható minden infó az autóról és személyre szabott ajánlatok válnak láthatóvá. És teljes mértékben kihasználhatjuk a MyOpel alkalmazás összes képességét.

op.jpg

A programból elérhető egy online szervizidőpont-foglaló - emlékeztetővel -, visszahívásokról kapott értesítések, tesztvezetés-igénylés és balesetijelentés-kitöltő. Ezek mellett egyszerű gyakorlati segítséget is ad az app: a parkolási emlékeztető elindítása után rögzíti az adott helyzetünket, és visszakísér, ha olyanok lennétek, mint időnként én. Elérhetjük a jármű adatait, és egy felhasználói kézikönyvet is letölthetünk. Utóbbira sokan legyintenek, de azért az dobja az első követ, aki mindegyik lámpáról meg tudja mondani, micsoda:

IMG_9250.PNG

Na ugye?

Az alkalmazás letölthető iPhone-ra itt.