Update: Tölthető!

Ma lehet letölteni valamikor az iOS 8.1-et, ami egy gyors major upgrade a 8.0-ás biztató kezdet, a 8.0.1-es katasztrófa, és a 8.0.2-es óvatos folytatás után. Ezeket a funkciókat lehet mostantól elérni, párosítva a múlt héten megjelent OS X Yosemite-vel.

Continuity

Ide sok funkció tartozik, de a legtöbbet mostantól lehet majd használni igazán jól. A Continuity négy alappillére a...

Handoff: az egyik eszközön elkezdett munka egy adott programban a másik eszközön folytatható a Lock Screenen megjelenő ikont használva. Eddig iPhone is iPad között működött, de az igazi királyság, amikor a Yosemite-n is folytathatjuk, amit az iPhone-on lekezdtünk.

SMS bármelyik készüléken: nemcsak az iMessage üzenetek, de a hagyományos SMS-ek és MMS-ek is fogadhatóak bármelyik eszközről, és válaszolni is tudunk bárhonnan

Phone Calling: hívásokat fogadhatunk és kezdeményezhetünk, akár laptopról vagy iPadről is

Instant Hotspot: azt tudja, amit eddig is használtunk, a telefonunk adatforgalmát használni más eszközön, csak most állítólag könnyebb

Most élesedik majd az iCloud Photo Library is, ami gyakorlatilag a fotóink számára fenntartott hely a felhőben. Az eredeti, teljes felbontású kép a szervereken csücsül, az eszközökre egy azokra optimalizált változat kerül. Minden kép minden eszközön azonnal megjelenik. Mintha már hallottunk volna hasonló állításokat, nem?

Screen Shot 2014-10-20 at 16.30.31.png

Apple Pay

Magyarországon sok teteje nincs, de mától indul az Apple Pay is. A MasterCard a Digital Enablement Service (MDES) szolgáltatásán keresztül, a Visa a Visa Token Service-szel valósítja meg a biztonságos fizetést.

Várhatóak továbbá hibajavítások, akksiidő-növelések, és a Camera Roll nevű lehetőség visszacsempészése a Fotók appba, mert a felhasználóknak nem tetszett a Recently Added, ami az elmúlt egy hónap felvételeit mutatta csak.Várjuk.