Egy exkluzív infó, csak nektek: elképzelhető, hogy nem kell szeptemberig, pláne október végéig várnunk az új iPhone-ra, mert az már augusztus végén megérkezik az üzletekbe, árulta el egy nemzetközi mobilszolgáltató vezető beosztású dolgozója az Appleblognak.

A neve elhallgatását kérő, korábbi tapasztalataink szerint megbízható forrásunk szerint nemrég érkezett egy levél egyenesen Cupertinóból. Ebben megkérték a mobilcéget, hogy az ne engedélyezzen szabadságolást az üzleteiben augusztus 29-én pénteken, valamint az ezt követő szombaton és vasárnap. Az említett napokra jutó sales targeteket a szokásos mennyiség háromszorosában határozták meg.

Az Apple nem nevezte meg a kérés okát, de azt javasolta, hogy ebben a három napban mindenki legyen a helyén és végezze nagyon pontosan a munkáját. Nem kell túl nagy logika ahhoz, hogy kimatekozzuk, hogy az iPhone piacra dobására készülhet a cég (szóba jöhet még az iWatch, de mivel a forrás mobilszolgáltatónál dolgozik, ez a verzió kevéssé valószínű).

apple-iphone-6-concept_2.png

A fenti infó ellentmond némiképp a korábbi híreknek és váratlan is ez a korai premier, hiszen a két utóbbi iPhone szeptember végén, a 4S októberben került piacra, utoljára az iPhone 4-nek volt nyári premierje, igaz, az már 2010. júniusában a boltokban volt. Tisztán látszik, hogy az Apple-nél nincs kőbe vésve semmilyen dátum, a forrásunk pedig megbízható: két évvel ezelőtt szintén harminc nappal a bemutató előtt elárulta nekünk iPhone 5 premierdátumát, és igaza lett. Pedig akkor is ritmusváltás volt: októberről szeptemberre ugrott a mobilcsalád bemutatója.

A hónap végén kiderül, hogy miért olyan fontos ez a hétvége az Apple-nek.

Ha szeretnél elsőként értesülni a legfontosabb Apple-hírekről, akkor like-old az ÚJ, LÁZADÓ facebookos oldalunkat, az Almalé és Kungfut. Egyébként közel ugyanekkora buli, ha Twitteren vagy ha rss-en követtek.