Csodálatos dolog történt, kiderült, hogy tényleg az Appleblog az ország legfontosabb, és első számú Apple híroldala, akármivel is próbálkozik az itthoni konkurencia. Ennek a legszebb bizonyítéka, hogy vetélytársainkról még csak nem is tud az Apple, olyanok ők a cupertinói cégnek, mint a kalauzhalak a cápáknak, ezzel szemben az Appleblog akkora MONOLIT, akkora ALAPKŐ, olyan kikerülhetetlen, átugorhatatlan fala a hazai hírszolgáltatásnak, hogy az Apple SZEMÉLYESEN tiltatta le a facebookos oldalunkat!

Nem viccelek!

Kicsit azért de: igazából nem az Apple, hanem egy Apple által megbízott New York-i ügyvéd járt közben a Facebooknál, hogy ha lehet választani aközött, hogy legyen-e facebookos oldalunk, vagy ne legyen, akkor inkább ne legyen. A Facebook szerencsére örömmel mondott igent a kérésre, és figyelmeztetés nélkül törölte az oldalunkat. Zuckerbergék óriási mókamesterek, egyben kiváló partnerek, akikbe érdemes befektetni, akikkel érdemes hosszútávon számolni.

A menetnek persze még nincs vége, csapataink harcban állnak, már csak azért is, mert tudjuk, hogy az oldalunk törlésének az igénye nem Cook fejében fogalmazódott meg, hanem az itthoni, erősödésre vágyó konkurenciáéban, és nekik sem szeretnénk csalódást okozni. Egyúttal köszönjük, hogy felkavarták az állóvizet, és tényleg sokkal kreatívabb így megpróbálni legyőzni minket, mint jó cikkek írásával.

Mindenesetre arra kérünk titeket, hogy like-oljátok be a vadiúj, lázadó facebookos page-ünket, mutassuk meg, hogy a külső támadással szemben meg tudjuk védeni magunkat, és hogy milyen fasza kis csapat vagyunk.

Addig is: Vive la resistance és persze ¡No Pasarán!

Rick Astley örökzöld slágerével zárjuk gondolatainkat: