Mint korábban már megírtuk, a Speedshoppal karöltve nekiültünk létrehozni egy 143 százalékkal jobb Appleblogot, aminek része egy megbízható, jóárasított Appleblogshop. Ide Apple-termékek, -kiegészítők és mindenféle egyéb kütyü került be, és folyamatosan töltjük majd fel az üres polcokat egyéb jóságokkal. Jelenleg is úton van egy csomó új cucc, amink megérkeznek, bontjuk ki őket, és dobáljuk fel a shopba.

Mindezt úgy tudtuk elérni, hogy egy erős, megbízható partnerrel dolgozunk, akinek profi csapata van, három üzlete Budapesten, ráadásul lelkesek a közös munkával kapcsolatban. Mi talán a legfontosabb ilyenkor.

Karácsony előtt sorra vesszük, miket lehet nálunk vásárolni, kiválogatjuk, mik azok a termékek, amik a legjobban tetszenek nekünk. Első körben az Apple-cuccok közül válogattam, megkerestem, hol voltunk képesek elérni a legnagyobb árelőnyt. Akció-táblát nem tettünk ki sehová, de nyugodtan odaképzelhetitek a piros csillagot a termékek mellé.

Apple iPad mini, 16GB

A tavalyi modellhez most sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, mint a Retina kijelzős változathoz. A legolcsóbb tablet az Apple kínálatában jelenleg a 16 gigás iPad mini, mi ebből az árból faragtunk még (persze csak ameddig engedte az ékszíj): 84.900 forintért lehet kapni nálunk a kis dögöt.

Appleblogshop ár: 84.900 forint
megtakarítás: 5.000 forint

Screen Shot 2013-12-06 at 12.34.28.png

Apple iPad mini, 16GB, wifi + nano SIM

Ugyanaz az évjárat, de egy ütősebb konfiguráció: itt már a wifi mellett nano SIM-et is használhatsz mobilnetezésre. Bármikor veszed elő a kicsikét a táskádból, mindig eléred vele a webet vagy a leveleidet, Budapesten vagy más nagyvárosokban sokszor nagyobb sávszélességgel, mint egy otthoni alap wifi-hálózaton (nálam például ez a helyzet). Az ár magasabb, de a kedvezmény mértéke is sokkal nagyobb.

Appleblogshop ár: 109.990 forint
megtakarítás: 20.000 forint

Apple iPhone 5s, 32GB

Ha a 16 gigát kevésnek érzed, érdemes az Appleblogshopban vásárolnod 32 gigás modellt. Az Apple jelenlegi csúcstelefonja nálunk is kapható, a nagyobb tárhelyes készülék esetében nagyobb kedvezménnyel.

Appleblogshop ár: 239.989 forint
megtakarítás: 14.000 forint

iPhone 5c, 16 GB

Az idei évjáratos telefonok közül a legolcsóbb verzió, sokféle színben.

Appleblogshop ár: 169.990 forint
megtakarítás: 16.000 forint

Apple MacBook Pro Retina 13.3/Core i5 2.4GHz/4GB/128GB SSD

Az összes Mac is kapható nálunk, rendelésre bármelyik alapmodellt be tudjuk szerezni. A legkisebb és legolcsóbb Retina MacBook Prót például 392.899-ért. Ez nem nagy árelőny, de azért mégiscsak valami - kijön belőle jó sok sör/bor, amivel megünnepelheted a vételt.

Screen Shot 2013-12-06 at 12.34.51_1.png

A legtöbb Macre egyébként szintén hasonló mértékű kedvezményt találtok az Appleblogshopban, érdemes turkálni.

Appleblogshop ár: 394.899 forint
megtakarítás: 5000 forint

iPad Air-ekben például nem tudunk alacsonyabb árat kínálni, de ezeket is megtaláljátok a shopban csakúgy, mint a Retina iPad miniket.

Érdemes nézni tehát a Speedshop által üzemeltetett üzletet, mert mindig más termékeket akciózunk, előfordulhat, hogy egy-egy kütyü ára váratlanul még jobban alászáll. De erre a blogon is felhívjuk a figyelmet.