Egyre csak érkeztek a hírek arról, milyen veszélyes lehet egy utángyártott iPhone-töltő, és milyen károkat okoz a felhasználók lakásában, bőrében, ésatöbbi. Még én is áldozat lettem majdnem, végül megúsztam egy kis tűzijátékkal, és a gagyi kínai gyártmány halálával.

Az Apple vezetése úgy döntött, hogy ennek vége: meghirdette nemrég a USB Power Adapter Takeback Programot, először csak az Egyesült Államokban és Kínában, aztán egyre több országban. Végül csendben hozzánk is megérkezett.

Ha tehát utángyártott iPhone, iPad, iPod töltőd van, és szívesen cserélnéd gyári Apple példányra, 3090 forintért megteheted. A részletek:

Mindenféle fajta USB-s, utángyártott falitöltőt van lehetőség behozni, nem szükséges az sem, hogy az Apple készülék, amihez használják, garanciális legyen

A csere menete a következő:

- az ügyfél behozza az utángyártott töltőt
- az ügyfél megadja a töltőhöz használt iPad / iPod / iPhone szériaszámát
- átveszik tőle munkalapra, úgy, mintha egy gyári kiegészítőt hozna be
- a technikusok bevizsgálják, és megnézik, hogy jogosult-e a kedvezményes cserére
- ha megérkezik a csere, értesítik az ügyfelet és számláznak

Nem azonnal cserélik, kb. 2-3 munkanapos átfutási idővel intéződik a csere az Apple adminisztráció miatt. Fontos tudni, hogy egy eszközhöz (szériaszámhoz) csak egy kedvezményes áru töltőt lehet rendelni. A program kizárólag a szervizben érvényes.

Good Guy Apple, én azt mondom.

Még több részlet itt.

A hivatalos Apple szervizek itt.

Köszönjük az iStyle-nak az információkat.