A CharityBuzz jótékony aukciót hirdetett: legtöbb pénzt kínáló filantróp hajlamú Apple-rajongó együtt kávézgathat Tim Cookkal a cég cupertinói főhadiszállásán.

Screen Shot 2013-04-25 at 9.08.21 AM.png

Nagy flancra nem kell számítani, fapados szolgáltatásokat tartalmaz a csomag, semmi Michelin-csillagos kaja, csak egy kis kávé. Cook fél-egy órát ér csak rá, és nem fizeti ki a repjegyed, sem a szállásod költségét. Nem, nem alhatsz a szerverszobában sem.

50 ezer dollárt, 11,5 millió forintot vártak összehozni az árveréssel, ehhez képest jelenleg 175 ezer dollárnál (40,3 millió forintnál) tart a licit, és még 20 nap van szavazni.

Mondjuk Heidi Klummal sokkal olcsóbban találkozhatunk, most 1600 dolláron áll a szupermodell, és nem tűnik rossz választásnak. Volt már Apple-csaj is, ráadásul szebb, mint Cook, és beszélgethetünk vele az iPhone-ról.

Kíváncsi vagyok, meddig tornássza fel magát az Apple-vezér, szerintem simán benne van pár százezer dollár. És ez csak az első év, hogy ilyenre adta a fejét, a pénzérvacsora műfajának legnagyobb sztárja, Warren Buffett is ilyen összeggel kezdte. Aztán tavaly már 3,5 millió dollárt adtak egy jótékonysági zabbantásért a befektetővel.

buffett_vacsora120611-20120611.png