A mostani fotók küldője egyszer yoppppp másszor yopppeeee néven mutatkozott be, szóval nem tudom hogy hivatkozhatok rá, de jókedvű srác, az biztos. A levél küldési idejét nagyjából tudom, mert merry xmasssssssssss-szel írta alá.

Photo Apr 30, 3 02 40 AM.jpg

Yopppeeee, köszi a képeket. Meg azt is, hogy elkísérted a kis ribancunkat a Fülöp-szigetekre, az életed kockáztatásával beállva a Mayon vulkán alá, ami az utóbbi 400 évben 48-szor tört már ki. A négyszáz évet hallva többen legyintenek, hogy ez kívül esik az izgalomfaktorukon, de nem röhögnének így, ha történetesen Old Tjikko nevű norvég fenyőfák lennének, az utóbbi 9550 évben sztoikusan, békésen hajlongva Svédországban.

Szóval félre a hülyeséget, a vulkán igen aktív, 2006-ban, 2008-ban és 2009-ben is kitört. Szerencse, hogy a fülöp-szigetekieknek ott van a víz, amibe belemenekülhetnek baj esetén, így csak 100 fokon főnek meg, nem 1100-on égnek szénné. Fogyaszthatósági szempontok is vannak a világon.

iPhone4S_resize.jpg

Yoppppp roncsmerülést hajtott végre, volt hogy Utazónk is elkísérte, de nem merte a vízálló tok dobozán szereplő 30 méteres határt átlépni, így a háttérben egy darab roncsot sem látunk.

Nem baj. Itt van újra Utazónk, és jobban néz ki, mint valaha.