Figyelem, figyelem. Közhírré tétetik.

Kifejezetten iOS-mobilalkalmazás fejlesztéssel foglalkozó tanfolyam indul március 25-én, a HWSW és az ITFactory közös szervezésében. Az App! Képzés korábbi részeiben a Felülettervezés és Android platform volt a fő téma, most viszont száz százalékban az iOS-re fókuszálnak.

A mostani App! Képzés során 14 alkalommal, összesen 40 óra alatt vezetnek be minket a titkokba, és kellően lentről kezdenek, az Objective-C alapvető ismereteinél. Éppen ezért kezdő és középhaladó iOS-fejlesztőket is várnak, vagy olyanokat, akik platformot váltanak épp (azért valamilyen objektum-orientált programozási nyelv ismerete előfeltétel).

Az oktató Kelényi Imre, a Budapesti Műszaki Egyetem Automatizálási- és Alkalmazott Informatika Tanszékének oktatója és szoftvermérnöke, nem mellesleg iOS-fejlesztő. Mellette azonban még egy sor vendégelőadó színesíti az órákat, elismert hazai cégek vezető iOS-fejlesztői, projektvezetői, sikeres appok készítői lépnek fel az emelvényre - többek között a Ustream vezető iOS-fejlesztője, Kerepesi Péter és Forray Tamás, a Duodecad (Docler) mobil fejlesztési vezetője. Nagy hangsúlyt fektettek tehát arra, hogy egy átfogó szeletet mutassanak meg a hazai fejlesztési kultúrából, valós piaci tapasztalatokat is átadva a leendő programozóknak.

apps.png

Az előadások otthonról, élőben követhetőek (az App! Képzés formája webinárium), a felületen kérdések is feltehetőek, illetve az éppen készülő kód azonnal elérhető a nézőknek. Mivel a tantermi helyek gyorsan elfogytak, az a lehetőség már nem elérhető.

Még egy hétig lehet jelentkezni a tanfolyamra, pontosan március 20-ig várják a nevezéseket ezen az oldalon. A tanfolyam ára 85 ezer forint, akkor is, ha a helyszínen, tanteremben követjük az előadásokat, és akkor is, ha online.

app.png

A tanfolyam hossza: 40 óra
Ár (online és tantermi részvétel esetén egyaránt)
Magánszemélyek részére: bruttó 85 000 Ft
Cégek, intézmények részére: 85 000 Ft + áfa
Ha ketten jelentkeztek, mindketten kaptok 10% ikerkedvezményt.

Kezdési időpont: 2013. március 25. hétfő, 17:00
Jelentkezési határidő: 2013. március. 20., szerda

Az App! Képzés az Appleblog hirdetője.