Nem tudom, benéztetek-e az elmúlt napokban-hetekben, de egy rakás új termék jelent meg az Appleblogshopban. Elhoztam egy zacskónyit ezek közül, egyrészt hogy megismerkedjek velük, másrészt hogy bemutassam nektek azokat, amik tetszenek.

Mint már bizonyára tudjátok, az Appleblogshopban nem az olcsó, fröccsöntött szutykot lehet kapni, mi az eleje óta a jó minőséget toljuk. Ez persze az árakon is meglátszik, amennyiben a gagyi, dizájnert nem látott megoldásokhoz hasonlítunk, de szerintünk aki igényes szemmel választja ki a számítógépét, telefonját, hasonló igénnyel kell nekiállni a kiegészítők vásárlásának is. Aki ugyanígy gondolja, és a karácsony előtti utolsó hétre tartogatta az ajándékvásárlást, annak itt egy összeállítás.

O!Coat FaaGaa

A cég egy jópofa kollekciót dobott piacra, egy masszív, ellenálló műanyag tokot, állatfejekre emlékeztető hátlapokkal. Vannak itt mérges madarak (Angry Birds-rajongóknak):

madar.jpg

Vagy vidám malacok (a sertésekhez húzó Angry Birds-rajongóknak):

malac.jpg

Mint látjátok, a tok kétállású, középen megnyomva kipattan az állatok nyelve, ekkor felbukkan a tokhoz adott hátlapfólia az iPhone 5-ösön. Ezen láthatjuk a kis jószágok gigáját is. Maga a nyelv olyan elven működik, mint annak idején a csuklóra rátekeredő karperec (ha emlékeztek), de egy masszív, erős gumit képzeljetek el, ami aztán kitámasztóként funkciónál. Megmutatom a hozzám eljutott krokodilon:

P1130662.JPG

Meg a többieket:

Screen Shot 2012-12-17 at 8.57.30 AM_1.png

Kaphatóak az Appleblogshopban, az áruk 9990 Ft.

JustMobile AluBase

Na ez pont egy olyan eszköz, amilyen Jony Ive is tervezne, ha ráérne laptopállványokkal foglalkozni. Mert ez pontosan ezt tudja, nem többet: beleállíthatod a laptopod, ami akár helytakarékos tárolásnál, akár külső monitorra kapcsolás esetén jól jöhet.

st-250_high_res_11_l.jpg

Maga az eszköz tehát egyetlen nagy, és nehéz alumíniumdarab, aminek a tapintása megegyezik a MacBookok fogásával. A belső oldalán egy kellemes tapintású, puha műanyag belső felület található, ami cserélhető attól függően, hogy MacBook Prót vagy MacBook Airt (esetleg Retina MacBook Prót) állítanánk bele - a szűk és a tág tartó szintén tartozék.

P1130665.JPG

A legérdekesebb, ahogy leteszed az asztalra. Először csúszik egy kicsit, hogy a helyére kerüljön, egyszercsak letapad, és nem mozdul. Erre mondja az Apple, hogy a dizájn túlmutat a borításon.

P1130663.JPG

Szóval szép, masszív darab, még a tervező, Jakob Wagner is szerepel a csomagoláson. Azoknak ajánljuk, akik kompromisszumok nélkül szeretnék igényes cuccokkal körbevenni magukat az íróasztalukon, és ezért hajlandóak belenyúlni a pénztárcába.

Kapható az Appleblogshopban, ára 16 990 Ft.

JustMobile AluCable Twist

Hasonlóan masszív cucc, ezúttal egyszerűen csak egy 30 pines adatkábel az iOS-eszközökhöz. Azoknak, akiknek az Apple kábelei gyorsan megadják magukat, ajánlott stabilabb megoldásban gondolkozni: ez egy alumíniumfejes, tartós spirálkábel. Ebben is van bőven anyag, nem egy pehelykönnyű darab, nem is akar az lenni.

P1130676.JPG

Kapható az Appleblogshopban, ára 5990 Ft. A JustMobile többi termékét itt találjátok.

Ozaki Lover

Ennél romantikusabb iPhone-tokot elképzelni sem lehet. A Lover egyszerre két iPhone 5-tok, amik, mint látjátok, csőrözésre passzolnak. Mondanám, hogy Valentin-napra, de most karácsony jön, a szeretet ünnepe meg minden, szóval nincs ez sem rosszul pozicionálva.

lover.jpg

Külön-külön egyébként a két tok nem sejteti, hogy milyen vad orgia készül hamarosan:

P1130670.JPG

P1130669.JPG

Hanem amikor senki sincs ott, mehet a nyalakodás. A következő Utazó iPhone-képet már ebben a ruhában lövöm majd valahol.

A két tok kapható az Appleblogshopban, áruk 9990 Ft.

O!Coat Code

Az új iPad mini tokok közül nekem az O!Coat Code tűnik a legeltaláltabbnak. Kockás, izé, négyzetrácsos, iskolapadban nagyon menő lehet a füzetek között. Rajta egy szám, meg friss színek, a külseje olyan tapintású, mint a keménytáblás füzetek, a belseje meg csúszásmentes gumi. A hajtásnál textilhatású műanyaggal vonták be, nekem bejön. Ha újra suliba járnék, tuti ezzel menőznék (vennék egy hatost meg egy kilencest, hahaha).

P1130671.JPG

P1130672.JPG

Egyébként támaszként is funkcionál:

Screen Shot 2012-12-17 at 9.46.26 AM.png

Kapható az Appleblogshopban, ára 14 990 Ft. A többi iPad mini tartozékot itt találjátok.

Figyelem, nagyon fontos. Ha karácsonyra szeretnétek tőlünk terméket venni, és postán akarjátok megkapni (különösen érvényes ez a nem-budapesti megrendelésekre), akkor holnap, azaz 2012.12.18 délután 16 óráig adjátok le a rendelést. Személyes átvételre természetesen továbbra is van lehetőség, egészen péntekig, ingyenesen. Aki tutira akar menni, ezt javasoljuk.