A Mobilarénán vettük észre a hírt, hogy a Telenornál óriási robajjal (na jó, nem, valójában kis pukkanással) idén először debütál az iPhone.

Hurrá-hurrá.

iphone4s copy.jpg

Ez azt jelenti a lap szerint, hogy az "iPhone 5 is érkezik, még ha bizonyára kicsivel később, mint a másik két szolgáltatónál".

Az árak ezek lesznek:

Apple iPhone 4S 16GB

két éves előfizetéssel 179 990 Ft
egy éves előfizetéssel 189 970 Ft
két éves XS kategóriás előfizetéssel 169 930 Ft
két éves S kategóriás előfizetéssel 159 970 Ft
két éves M kategóriás előfizetéssel 139 920 Ft
két éves L kategóriás előfizetéssel 99 990 Ft
két éves XL kategóriás előfizetéssel 69 990 Ft
két éves XXL kategóriás előfizetéssel 49 990 Ft
kártyás csomagban 199 990 Ft

Hivatalos kommunikáció egyelőre nincs, de a Telenor sajtóosztálya megerősítette a hírt, ezzel a kiegészítéssel:

A Telenor kínálatában akkor jelenik meg egy készülék, ha sikerül olyan megállapodást kötni a készülék gyártójával vagy valamelyik forgalmazójával, mely mind a gyártó/forgalmazó, mind a Telenor számára előnyös, valamint a megállapodás eredményeként a Telenor ügyfelei is versenyképes áron juthatnak az adott készülékhez. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva természetesen már korábban is mindent megtettünk azért, hogy az Apple termékei a Telenornál is elérhetők legyenek. Ennek eredményeként a Telenor Magyarország az utóbbi időben több Apple készüléket is megjelentett kínálatában és bizonyos vállalati ügyfelei számára –komplex szolgáltatáscsomag részeként – már biztosított iPhone-t is. Most ezt a zártkörű ajánlatot terjesztettük ki lakossági ügyfeleinkre is. Bízunk abban, hogy nemrég bevezetett Smarttarifáinkkal és részletvételi konstrukcióinkkal vonzó ajánlatot kínálunk ügyfeleink számára és hogy a közeljövőben tovább bővül Apple kínálatunk. Az iPhone érkezése után is változatlan a hangsúly és továbbra is elsősorban az Android, illetve a Windows operációs rendszerével működő készülékek folyamatosan bővülő, széles palettáját ajánljuk igen kedvező, versenyképes áron.

Jól látjátok, két éves hűségnyilatkozattal a Telenornál is 100 forinttal (kártyás csomagban meg 20 ezerrel) kerül többe a készülék, mint a magyar Apple Store-ból szolgáltatófüggetlenül.