Pedro Franceschi alkalmazásának köszönhetően az iPad olyasmire lesz képes, amit talán nem is vártunk el tőle sosem: a felhasználó teljesképernyős módról átválthat ablakkezelésre. Ez azt jelenti, hogy a programok, akárcsak egy asztali operációs rendszeren, nem töltik ki az egész kijelzőt, hanem egymás mellett, egymáson futkároznak, és az ablakokat ide-oda lehet mozgatni.

Így néz ki kábé a gyakorlatban a dolog:

A videóból kiderül, hogy az alkalmazás kiválóan működik, az ablakkezelés gördülékeny, lehet váltani horizontális és vertikális nézet között, és akadásmentesen megy akkor is, amikor átváltunk teljes képernyőre vagy vissza.

Bizonyos esetekben egyébként még lehet és létjogosultsága a programnak, most például, hogy valami képernyőprobléma miatt nem a MacBook Prómon, hanem az iPaden írom a posztot (készülj iDoki, jövök!), kimondottan jól jönne, ha egyszerre láthatnám a szövegszerkesztőt és a híreket. Illetve akkor is hasznos, ha iPhone-os alkalmazást futtatunk az iPaden, hiszen  kimondottan hülyén néznek ki a kis képernyőre tervezett alkalmazások fekete háttér előtt a kijelző közepén, vagy kétszeresre nagyítva, rút pixelesen.

Ezzel együtt a legtöbb iPades program teljes képernyőre lett optimalizálva, ami limitálja a használhatóságot. Akit érdekel a cucc, az letöltheti a Cydia Store-ból 9,99 dollárért, persze ehhez előbb jailbreakelni kell az iPadet.