Egy szóval: szuper. Mindenkinek köszi, aki eljött, kábé 150-en gyűltünk össze tegnap a Bazaar Klubban megrendezett szülinapi eventen. Volt keynote one more thinggel, szülinapi tok ajándékozás a jelenlévőknek, pezsgő, pohártörés és egymásra borulás. Hamarosan egy videót is posztolunk, amin az előadást és az utána zajló eseményeket is láthatjátok, de addig is pár szóban bemutatjuk, miről volt szó.

Az Appleblog nagyszerűségét dicsérő bevezetés után elmondtuk, vége a hónapok óta tartó Meglepetés (új!) fülnek, tegnap este lerántottuk a leplet a blog saját üzletéről. Bemutattuk az Appleblogshopot. Elmondtuk azt is, miért különleges ez a bolt: egyrészt sikerült megállapodni a legnagyobb beszállítókkal, akik biztos hátteret nyújtanak, garanciát adunk a gyors, két órán belüli reakcióidőre, a Budapesten 24, vidéken 72 órán belüli kiszállításra (ami 20.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes), és arra, hogy ha a fentieket valamiért nem tudjuk tartani, a következő vásárlásból 5 százalék engedményt adunk. A termékpaletta széles, több mint 300 kiegészítőt lehet nálunk vásárolni, és kiderült, hogy két dolgot nem fogtok nálunk találni: Apple-termékeket nem forgalmazunk, csak kiegészítőkben gondolkozunk, és száműzzük a gagyi, rossz minőségű utánzatokat. Elmondtuk, hogy teljesen egyedi termékek is lesznek, vannak a Shopban, iparművészek kézzel készült cuccokat készítenek nektek, ezen kívül rendszeresen akciózunk, érdemes körülnézni gyakran, hátha pont azt áruljuk olcsóbban, amire éppen vágytok.

Ezután jött a one more thing. Elmondtuk, hogy 2012 a SmartEast éve, egy formabontó blogszövetségé, ami alapjaiban változtatja meg a platformok közötti viszonyt. Erről részletesebben nemsokára megemlékezünk egy külön posztban.

A keynote után osztottunk a jelenlévőknek Appleblog születésnapi tokot, a Magyar iPhone Közösség így emlékezett meg erről a megható pillanatról:

Koccintottunk pezsgővel, aztán sörrel, borral, jól éreztük magunkat. Sokan odajöttetek hozzám és Csabához is, a régi virtuális kapcsolatunk sokakkal most, ha csak néhány percre is, kézzel foghatóbbá vált. Az biztos, hogy megismételjük, lesz még ilyen esemény, aki lemaradt, legkésőbb jövőre bepótolhatja. Érdemes, mert fantasztikus volt a hangulat. Köszönjük még egyszer.

A posztban látható fotókat Moldvay Zoltán készítette, hamarosan még többet is láthattok. Addig is, ha nektek van fotósorozatotok, osszátok meg velünk kommentben.