A T-Mobile nagy erőkkel megkezdte az iPhone 4S sorban állás szervezését. Mint minden évben, most is nagyon rákoncentrálnak a dologra, a facebookos oldal képét is megváltoztatták az iPhone 4S tiszteletére.

Budapesten 2011. október 28-én 00.00 órakor kezdik meg az iPhone 4S értékesítését a WestEndben, az első emeleti T-Pontban. Ez azt jelenti, hogy csütörtökön este, 21:45-kor kezdik meg a sorszámok osztását, és éjfélkor nyitják meg a kapukat. Valószínűleg lesznek, akik már csütörtök reggeltől sorban állnak majd.

A sorszámhúzás után különféle programokat ígér a T-Mobile, amik között megtalálható lesz Harsányi Levente, Compact Disco exkluzív fellépés, freestyle foci bemutató, tánc bemutató, iPhone varázsló és Harsányi Levente. Ja, ő már volt.

Még három városban, Győrben, Pécsen és Szegeden szerveznek hasonló bulit, a helyszínt könnyű megjegyezni: mindegyik városban az Árkádban található T-Pont előtt lesz a gyülekező. A kapunyitás szintén éjfélre esik.

A Vodafone oldalán egyelőre csak azt láthatjuk, hogy regisztrálni lehet náluk a telefonra, árak még mindig nincsenek. A regisztrációval hozzájárulsz, hogy az adataidat felhasználják marketing célokra, cserében értesítenek, ha publikusak lettel az iPhone 4S árai.