Na, erre a hírre sem számítottam így hétfő reggel. Elindult a magyar Apple online üzlete, hivatalosan, az Apple.com/hu oldalon most már gyakorlatilag az angol nyelvű oldal minden elemét láthatjuk. Vagyis ott az Áruház gomb is, amit megnyomva válogathatunk a termékek között, megrendelhetjük ezeket, és kérhetjük a házhoz szállítást. Az üzlet csak postai úton futárszolgálattal szállítja a cuccokat, bruttó 33 500 Ft feletti megrendelések szállítása ingyenes.

Az árak valamivel alacsonyabban, mint a hazai APR-eknél jelenleg, ez Handrás szerint - a hírről szóló posztját itt olvashatjátok - nem sokáig lesz így, az Apple összehangolja majd a hazai árakat, és mindenhol ugyanaz az árcímke lóg majd. Remélhetőleg az alacsonyabb.

Ez egy újabb mérföldkő az Apple magyarországi jelenlétében. Kattintgassatok, és írjátok le a tapasztalatokat.

update: Az Apple természetesen kártyafüggetlen iPhone 4-et is árul, mégpedig az eddigi lehetőségekhez képest jó áron. A Vodafone-nál ugyanis 184.990 forint, a T-Mobile-nál 179.990 forint a kártyás csomaggal kért, hálózatfüggő, 16 gigás iPhone 4, amit a T-nél például 20.000 forint körüli összegért függetlenítenek. Az Apple hazai online boltjában 189.990 forint ugyanez, kihagyva a hercehurcát szolgáltatónál.