Eljöttem én is az iStyle Pop-up Store 2011 elnevezésű vásárjába, ami ma délelőtt 10 órakor nyitott a Westendben, és egészen vasárnap este hatig itt találjátok az átmeneti jelleggel felhúzott üzletet.

Az ötlet a tavalyi Garázsvásárból jött, akkor az Andrássy úti üzlet oktatótermében rendeztek be egy kis piacot, ahol a demo gépeket, a kifutó szériás laptopokat és asztali gépeket, leárazott kiegészítőket lehet vásárolni.

Ebből lett idén a Pop-up store, aminek lényege, hogy egy ideiglenes üzletet nyit meg forgalmas helyen a kereskedő, amit kifejezetten a rendezvény miatt üzemeltetnek, limitált ideig. Előre kihirdetett termékkínálat és árak nincsenek, aki kíváncsi, el kell jönnie. Azért én most körülnézek nektek, hogy egy-két érdekesebb darabot megmutassak.

Van először is egy elég nagy sor, de azért nem akkora, mint egy iPhone-premieren. Bent a boltot megcsinálták szépen, csak középen van turkáló. Rengeteg MacBook Airt és iMacet láttam, és folyamatosan töltik fel a polcokat a raktárból. Viszont az érdeklődést látva nem biztos, hogy kitart vasárnapig a készlet.

20 ezer forint feletti MacBook-tokok 4000 forintért, Rexta iPhone-tok 3000-ért, Ozakik 1000-ért. Parrott AR Drone kvadrikopter 70 ezerért. Egy iMac és egy MacBook Air csomagolását és címkéjét is lefotóztam, 200.000 és 279.000-ért árulják ezeket.

Szóval ha van kedvetek, itt turkálhattok hétvégén, a fotókat pedig a galériában találjátok (nagy felbontáson hagytam őket, szóval az indafotón nagyíthatóak, a fenti galériából)

(disclaimer: az iStyle az Appleblog hirdetője)