Az nem egy nagy állítás, hogy a vásárlási listák élére került a OS X 10.7-es a Mac App Store-ban: szétreklámozták, mindenki várta, ráadásul 24 euró, azaz körülbelül 6,5 ezer forint egy operációs rendszerért viccesen alacsony ár.

Főleg, ha az ilyen jól sikerült: az amerikai boltban maximális pontszámot ért el a program, sőt, a felhasználók közel kilencven százaléka öt csillagot adott a Lionnak. Második leggyakrabban a négy csillagot, majd a hármat, majd az egyet, végül a kettőt nyomták be.

Hasonló a helyzet a magyar boltban, még ha értékelésből csak századannyi is van, mint az amerikaiban: náluk közel 93 százalékos az elégedettségi mutató, a három csillagon kívül a többinek csak mutatóba jutott egyáltalán szavazat.

A blogra érkezett kommentek alapján egyébként mindenki megdöbbentően elégedett a rendszerrel: alig akad valaki, aki valamilyen kompatibilitási hibára panaszkodik, a legtöbb hazai júzer a jelek szerint élvezi az új funkciókat, de ami közös, az a döbbenetes sebességre való hivatkozás.

Többen is írtátok, akár kommentben, akár levélben, hogy villámgyors lett a Mac a Lion telepítése után, ami már-már a tigeres időket juttatja eszünkbe. Bár hosszútávú lenne a boldogság és egy szép, gyümölcsöző kapcsolat nőne ki ebből a 24 eurós frigyből.