Voltak itt már világsztárok, amerikai hírességek, szexszimbólumok, de akkor vagytok a legboldogabbak, amikor egy hazai lányt mutatunk nektek, méghozzá az szomszédbóé: a tapasztalatok szerint imádjátok, amikor egy allűröktől mentes kedves hazai csaj fotójával tesszük értékessé a rovatot.

Most egy ilyen rész kezdődik, de előtte hadd meséljek egy kicsit. Történt, hogy indítottunk itt a blogon egy nyereményjátékot a mindenféle Apple-kiegészítőket forgalmazó Steelbirddel közösen, amiben a jövő MacBook Prójának dizájntervét kellett elkészítenetek. Az egyik nyertes Knizse Péter lett, aki egy iPhone/iPad stylust kért, ezt a héten át is adtam neki. Pontosabban testvérének, Flórának, mert Péter viszonylag ritkán van Budapesten.

Véletlenül kiderült, hogy Flóra nemcsak szép, de a szépségéről még hivatalos papírja is van, ugyanis ő lett az egyik udvarhölgy a Nógrád szépe versenyen, 2008-ban - bár erről nem szívesen beszél. Már nem indul versenyeken, nem modellkedik, ez tehát csak a múlt:

Viszont még mindig nagyon szép, sőt, karnyújtásnyira tőle az is kiderül, hogy kimondottan kedves, szerény lány, aki csak vonakodva ment bele abba, hogy leközöljük a képeit. Úgyhogy most minden urat arra kérek, hogy ésszel a kommentekben.