Van ez az együttműködésünk a Steelbirddel, ennek része, hogy a forgalmazótól rendszeresen kapunk tesztelésre mindenféle terméket, amiket aztán röviden be is mutatunk nektek. Most egy olyan tok érkezett, ami egy régi kérdésemre ad választ.

A laptopot vigyem, az iPhone-t vagy az iPadet? Ezen szoktam töprengeni, mielőtt valamilyen riportra megyek. A laptopon kényelmesen lehet gépelni, de túl nehéz és séta közben lehetetlen használni. Az iPhone mobil, de hosszabb szövegeket nem lehet rajta kényelmesen bepötyögni, túl kicsi a kijelző. Az iPad tökéletes lenne, viszont azt meg nehéz úgy kézben tartani, hogy közben hosszabb szövegeket is kell írni bele. 

A Versatile iPad 2 tok pont az utóbbi aggasztó helyzetet kezeli, meg még egy rakás másikat.

Van hozzá csuklópánt, így könnyű hordozni (bár egy idő után a tablet azért húzza a karunkat, ezt nem annyira javaslom), és fejpánt is, amivel az autók fejtámlájához lehet hozzáerősíteni az iPadet, így a hátul ülő utasok szórakoztatása is ki van pipálva.

Itt egy rövid videó arról, hogy mire lehet használni:

A Versatile tok 15 ezer forintba kerül és az iStyle-nál, az XMS-nél, iJoe-nál, a Cserit.hu-nál, az iKiegeszitok.hu-nál a Notebookbags.hu-nál, a MediaMarktban, a Saturnban, a StarKingben és az E-digitalban lehet megvenni. Szóval mindenhol.