Walt Mossberg nem szakad le az iOS-es Flash témáról, noha Shantanu Narayen, az Adobe vezére is megmondta, az üggyel már csak a média foglalkozik, ők nem. Befejezték a tárgyalásokat az Apple-lel.

Narayen kijelentette, hogy az Apple viselkedése, a mobil böngészőjükből való kizárás nem technológiai, inkább üzleti modell kérdés. Ezzel azt állítva, hogy Jobs korábbi szavai a Flash használhatatlanságáról nem igazak, az úgy tökéletes a mobileszközökön, ahogy van.

És itt van pár másodperc, ami miatt érdemes kábé ennyit áldozni a videó megtekintésére. Amikor a Narayen azt állította, hogy az androidos készülékekkel 130 millió mobileszközön elérhető a Flash, Mossberg személyes tapasztalattal válaszol, miszerint ezek közül ő nem találkozott még olyannal, amin a Flash jól teljesített volna.

A vezér szava elakadt egy pillanatra, próbálkozott felhozni a PlayBookot, amin már jó, de az nem Android, és nyilván nem leleplező erejű a 2007-es iPhone-ból való kimaradás valódi okára.

Eszembe jutott Bill Gates, amikor Jobs hasonlóan váltott kardfogást 2007-ben, és a személyes vonal becsempészésével az érvelésbe háríthatatlan szúrást vitt be. Bár az nem fájhatott ennyire, mint Mossberg állítása saját tapasztalatairól.