Kíváncsiak voltunk, hogy alakulnak a májusi számaink. Ez azért van, mert minden hónapban kíváncsiak vagyunk a számainkra: azelőtt az április, a március, még korábban a február érdekelt minket. És mivel és statisztikamániás vagyok, 27-e, 28-a környékén rendszerint már remegek azért, hogy véget érjen a hónap, és kerek értékeket kapjunk, hogy elsején reggel 7:13 körül átküldjek egy rakás statisztikát Ádámnak.

Nem volt ez másként június elsején sem, főleg, mert kiderült, hogy rekordot döntöttünk. Kattintásszámban nem sikerült az abszolút rekordot megdöntenünk, ami naponta átlagosan 20817 volt tavaly szeptemberben, de megközelítettük az akkori elképesztő kiugrást: 19032 kattintással zártuk a hónapot.

Napi átlagos látogatószámban viszont felértünk a Mount Everestre 10326-tal. A korábbi rekord 9986 volt.

Összesen egyébként 590 ezer kattintásunk és 156 ezer absolute unique visitorunk volt májusban.

Ugyanebben a hónapban a budapesti életmódblogunk, a tavaly nyáron indult Egy nap a városban 430 ezer kattintást hozott nekünk össze, 172 ezer absolute unique visitor jelenlétében, a napi 13800-as átlagos kattintásszám egyébként szintén rekord.

A két blog 32800 kattintást generált májusban naponta, ami egy kisebb hazai szerkesztőségnek már becsületére vállna, ezt a tartalmat azonban garantáltan® csak mi ketten állítjuk elő nektek.

Köszönjük, hogy ennyien olvastok bennünket, ezeket a remek statisztikákat ugyanis nem mi kattintottuk össze, hanem ti.