A Wired decemberi számában figyeltem fel a vezetéknélküli iPhone töltőre, ami indukciós technológiával juttatja el az energiát a telefonba. Az első pillanatban egyértelmű volt számomra, hogy egy tökéletesen felesleges, ám nagyon menő technológiáról lehet szó, ezért elkezdtem rágni a Steelbird fülét, hogy hozzanak már be egy próbadarabot, hadd próbáljam ki. Mostanra kaptuk meg a kiegészítőt.

A módszer tök egyszerű: fogjátok a spéci tokot, beletoljátok az iPhone-t, és onnantól kezdve nem kell a dugdosással foglalkozni, elég rádobnunk a telefont a töltőre, és már ömlik is az energia. 

Valahogy így:

Készítettem én is egy videót, megpróbálom elmagyarázni 1 perc 35 másodpercben, hogy miről van szó:

Látható, hogy sok értelme nincs a töltőnek, viszont nagyon mutatós, nagyon 21. századi, és még egy hét használat után is meg tud lepni, hogy itt tartunk már. Ez nem egy praktikus újítás, de alapvetően az impresszionizmus meg a Holdraszállás sem volt az, utólag mégis örülhetünk annak, hogy megléptük, amit meg kellett.

Akinek szüksége van a tökéletes, Jetson-család-szintű kényelemre, az körülbelül 25 ezer forintért tud venni töltőt a Steelbirdtől, 15 ezer forintért tokot, a készüléket itt lehet megrendelni