Hát nem ment egyszerűen, mert vagy kilenc hónapot késett a fehér szín a feketéhez képest, gondolom ennyi időbe telt, amíg valaki kihordta, de bánja fene, legalább majdnem egy egész éven át elrötyögtünk azon, hogy miért nem sikerül kikeverni ezt a varázslatos színt.

Most azonban az óriási humorforrásnak vége, mert egy belga kereskedőhöz megérkezett az első fehér iPhone 4-szállítmány. Állítólag ezekben a pillanatokban szállítják ki a készüléket az európai partnerekhez, a 16 és a 32 gigabájtosat is.

Update: néhány piaci pletykát meghallgatva kiderült, hogy Magyarországra is befutnak rövidesen a fehér telefonok. Pontos megjelenési dátumot még nem sikerült szereznem, de a hírek szerint rövidesen, néhány napon, legfeljebb néhány héten belül a T-Mobile is árulni fogja a fehér mobilokat, a Vodafone-ról egyelőre nincs hírem. Az biztos, hogy most nem lesz majd akkora a késés, mint az alapmodell világpremierje és a hazai megjelenés között. Szóval aki csak erre várt, az lassan nyithatja a pénztárcáját.

Update 2: már az Apple főoldalán is a fehér iPhone-t reklámozzák, köszönjük Vincent Vegának, hogy szólt nekünk.