A MacRumors szerint az Apple már gőzerővel dolgozik az unibody ház utódján, és olyan jól halad, hogy rövidesen piacra is dobja az áttervezett MacBook Prókat. A lap információi szerint még 2011-ben sor kerül a váltásra, és így tudja az iLounge is, bár a hírek itt véget érnek: nincs szó arról, hogy milyen irányú lesz a változás, hogy milyen elemek bukkannak fel, vagy tűnnek el a gépről, összesen annyit lehet tudni, hogy az Apple a Quanta Computers nevű gyártóval dolgozik együtt az új dizájnon.

A mostani formát egyébként 2008. októberében mutatták be ünnepélyes keretek között. Az eseményen részt vett Steve - hónapok óta hetei vannak hátra - Jobs és Jonathan Ive is, ezzel hangsúlyozták még jobban a technológiai áttörést, amit az unibody ház könnyűsége és merevsége jelentett, bár utóbbival kapcsolatban ugye felmerültek bennem bizonyos kérdések.

Most azonban még annyi konkrétum sem előzi meg az új házat, mint két és fél évvel ezelőtt, éppen ezért az Appleblog fotópályázatot hirdet: kapj elő egy Photoshopot, vagy egy papírt és egy tollat és rajzold le, hogy milyen lesz a jövő MacBook Prója.

A beküldők pályaműveit megjelentetjük a blogon és nyertest is hirdetünk, az első helyezett választhat, hogy iPad 1-tokot, dögös, télen és nyáron is használható iPhone-stylust, vagy iPhone-kormányt kér ajándékba a Steelbird felajánlásából.

A pályaműveket erre a mailcímre várjuk sok szeretettel.