Azt ugye már tudjuk, hogy bazi Apple-adatközpontok épülnek valamiért, valahol, valamikor. Az Észak Karolina-i projekt után az Egyesült Államokban és Európában is sorra húzzák majd fel az almalogós parkokat, most pedig azt is megtudtuk, hogy kire vár a feladat, hogy a kezébe vegye a dolgokat. A pletykák szerint az Apple Kevin Timmonst kérte fel a feladatra, aki korábban a Microsoftnál volt az adatközpont csoportjának vezetője.

A hírek szerint nem számíthatunk hivatalos bejelentésre az Apple részéről akkor sem, ha ténylegesen alkalmazzák Timmonst, mert az általa betöltött pozíció nem ismert és szupertitkos.

Annyit tudni, hogy az Apple adatközpont-vezetője, Olivier Sanche tavaly novemberben szívrohamban meghalt, de Timmons nem(!) az ő helyére érkezik.

A pletykák szerint felhőalapú fejlesztések várnak rá, és a MobileMe szolgáltatás esedékes felrázása. Ha pedig igazak a pletykák az Apple TV-s fejlesztésekről, és az ehhez a későbbiekben tartozó szolgáltatások beindításáról, hát azt kell mondjam, unatkozni nem fog arrafelé senki mostanában.