Amilyen jól hangzott annak idején a Push Notification szolgáltatás az Apple részéről, annál botrányosabb véget ért. Először egy évig egyáltalán nem tudták elindítani a szolgáltatást, amikor meg itt volt, nem annyira szerették a felhasználók. Folyton lelövésre váró, tolakodó popup-ablakokat dobott fel, ami egyáltalán nem elegáns.

A Cultofmac nemrég fülest kapott, hogy az Apple megvásárolt egy céget, amelyiknek pont a Push Notification a szakterülete, hogy amit nem tudtak elérni a nemrég alkalmazott WebOS-es notification-fejlesztő Rich Dellingerrel, azt majd megoldják velük. Nem tudni pontosan, melyik cég az, de az informátor szerint már van programjuk az AppStore-ban.

Ettől ugyan lehetne a Föld népességének fele, de az App Remix volt a leggyanúsabb, hiszen Twitter és Facebook-klienseknez (meg sok minden máshoz) írtak egy népszerű, értesítést kezelő alkalmazást, a Boxcart. A blogger megkérdezte az ügyvezetőt, aki egy "no comment" válasszal intézte el a kérdést. Az a gyanús, ami nem gyanús.