Volt egy kis kavarodás az iLife 11 upgrade-jével, történetesen nehéz volt eldönteni, magyaroknak igénybe lehet-e venni az október 20-a után, régi kiegészítő csomaggal kapott gépekhez a csökkentett árat. Először csak azt vettük észre, hogy az Apple magyar oldalán nem lehet letölteni a megrendelőt, később a magyar disztribútortól is az az infó jött, hogy itthon csak teljes áron lehet megvenni a - Csaba állítása szerint, én még nem mertem telepíteni - az eddigi legrosszabb iLife pakkot evör.

Postai és elektronikus levelek ezreit kaptuk, miszerint egész városok nem akarják elhinni, hogy létezhet iLife 6,99 dollárért. Hogy végképp eloszlassuk a ködöt, és bizonyítékkal szolgáljunk a magyarokhoz is küldhető upgrade lemez létezésére, exkluzív unboxing poszttal szolgálunk mindenkinek, aki szereti.

Tehát csak itt, a történelemben először: a magyar iLife 11 upgrade lemez kicsomagolása következik.

Gergő kitöltötte az igénylőt, postán elküldte a számla másolatát és a kinyomtatott űrlapot egy angliai címre, 4 hét alatt, mondhatni postafordultával megjött a lemez. A fizetés PayPalon keresztül zajlott, 1484 forintot kértek.