Hát nem állítom, hogy minden problémánk megoldódott, de annyit legalább elér a sebtiben összetákol frissítés, hogy ne vesszenek el az update után a legfontosabb emlékeink, fotóink. Amennyi hülyeség belekerült az új iPhotóba, ez is valami.

Az update 35 megabájt, ennyi helyre van szükség ahhoz a parancssorhoz, hogy "don't delete older photos", fejlődnek ezek a srácok, az már biztos.

Egyébként meg azért is olyan bosszantó ez a sok bénázás a program körül, mert az új iPhoto egész jó is lehetne: nálam például sokkal-sokkal gyorsabb, mint az elődje, pedig már kezdtem azt hinni, négy gigabájt memória nem elég 2010-ben a fényképnézegetéshez. 

update: az a jelenség továbbra is fennáll, hogy ha egy eseményből több képösszeállítást küldesz el emailben (például mert tíznél több fotót szeretnél átnyomni), és a másik oldalon iPhone-nal néznék meg a képeket, nem tudják. Az első adag képek betöltése még ok, de ezután a második emailhez is ugyanazt a fotóösszeállítást tölti be a telefon. És harmadikhoz is.