Hát nagyon itt lenne az ideje, egyszerűen nem méltó az Apple dizájnjához, egyszerűségéhez az, hogy mindenféle külső eszközt kelljen a laptopba dugdosnunk, ha netezni szeretnénk menet közben. Az a legkevesebb, hogy kinyitom a gépet, és egy kattintással a mobilhálózaton legyek, mert ezt a konkurencia már évek óta tudja, éppen ezért az Apple-től valamivel többet várnánk.

A részletek még nem ismertek, de legalább már a kezünkben van egy szabadalom: ezek alapján a laptop kerete lesz majd a 3G-s antenna, kicsit hasonló módon, mint az iPhone 4 esetében. Tudom, arra gondoltok, hogy ott már egyszer megbukott a koncepció, minek ezt erőltetni, de ha belegondoltok, egy laptopnyi antennában óriási lehetőségek vannak, arról nem is beszélve, hogy viszonylag ritkán tapogatjuk a gép keretét munka közben. Ez ugyanis nem mobil, hanem egy számítógép.

Szeretettel várjuk október-novemberben azt a 12 colos, könnyű gépet, aminek a nagyfelbontású kijelzőjét körbeveszi az antenna, hogy bárhol mehessen tethering meg külső modem nélkül a mobilnet.