Na most eláruljuk nektek a tutit. Nemcsak hogy mindegyik szolgáltató fogja árulni Magyarországon az iPhone 4-et - mint ahogy azt korábban már megírtuk -, hanem az is kiderült, melyik cég mikorra tervezi a bevezetést.

Ezek alapján a T-Mobile jó esetben szeptember végén elkezdheti a forgalmazást, rosszabb esetben október elején jönnek ki az új telefonok. A Vodafone állítólag szintén az októbert lőtte be célként, míg a Telenor talán januárban állhat neki az iPhone 4 forgalmazásának.

Egyik időpont sincs azonban még kőbe vésve, az Apple állítólag irgalmatlan kemény feltételeket szab a telefon bevezetésének, ezzel a Vodafone és a Telenor Magyarországon most szembesül először.

A T-Mobile továbbra sem ad információt az iPhone 4 megjelenésére vonatkozóan, annyi történt, hogy a weboldalukra kiraktak egy képet, amit egyébként az Apple magyar nyelvű nyitóoldalán is láthattunk már hetekkel ezelőtt. Eszerint a telefon hamarosan jön.

Mi viszont radarfüleinkkel elcsíptünk néhány elejtett szót, felszedtük a földről az aktatáskákból kihullott titkos emailek nyomtatott változatait, lehallgattuk a mobilszolgáltatók telefonjait - egyes informátorokat pedig válogatott kínzásoknak vetettünk alá.