Legalábbis erről tanúskodik az Apple honlapján tavaly december óta beragadt három álláshirdetés. Azóta sem találtak egy igazi magyar Darth Vadert, Jabbát és Salacious Crumbot. Látszólag azonban már megtalálták az ideális Boba Fettet és Darth Mault, ezek a pozíciók lekerültek a hirdetések közül, vagyis nem hanyagság következménye a kint maradt három pozíció.

Aki érez tehát magában elég sötétséget, elég hájat vagy elég nagy fület a feladathoz, jelentkezzen. Egyáltalán, jelentkezzen mindenki. Ki tudja, mi alapján választja ki az Apple a sötét oldal lovagjait.

Az Apple hazai kommunikációs képviselőitől megtudtuk, hogy a vállalat működését érintő kérdéseket nem kommentálja a cég, így továbbra is kérdés, épül-e a hazai birodalom, vagy továbbra is totyogunk itt, és még fél évet várunk egy Skywalker eljövetelésre.

További érdekesség, hogy tegnap óta feltöltöttek még egy állásajánlatot (különös módon július 2-i dátummal, úgy tűnik, ezzel érik el a never-up-tu-date állapotát a jelentkezőknél), retail-vezetőt keresnek a budapesti irodába. Vagyis egy Darth Bane kerestetik. Bővül már a magyar Halálcsillag, csak nagyon lassan.

Bolage44-nek köszi a tippet.