Oké, van egy elméletem. Egy összeesküvés-elmélet. Ezek napjainkban élik fénykorukat, így én is beszállok.

Kezdődött minden a tetheringgel. Néha elment, idegesítő volt. Ez volt a 3.1.3 korszak vége. Hogy miért ment el, nem tudom, de többen jelezték, hogy nagyjából egy időben kezdett el rosszalkodni a dolog iPhone 3G-n.

Akadozni is elkezdett a telefon. Ismét többen jelezték, de az ember hajlamos azt gondolni, hogy öreg már a két éves vas.

És jött a könyvtárszerkezet. És jött a magyar nyelv. És annak az ígérete, hogy minden megint sokkal jobb lesz. Ez volt a 4-es korszak.

És a tethering megint működött rendesen. És minden más lassabb lett és akadozó. Elveszett a lényeg, hogy mi történik az ujjam mozgására, és mi a reakció a parancs kiadása után fél másodperccel. Semmi nem történt az ujjam mozgására. Az iPhone olyan lett, mint két éve a kihívói. Elkezdte suttogni: öreg vagyok, nem bírom. Engedj el.

Here's the deal: Tudjuk ugye, hogy van az Apple kezében egy gomb, amivel alkalmazásokat nyír ki nagy távolságból a telefonon. Miért ne lehetne olyan gomb, ami lassít, akadozóvá teszi az alapfunkciókat, rávesz az újításra? Ha pedig upgrade-eltél iPhone 3G-re, elvesztél.

Meg kell venned az iPhone 4-est.

Meg kell venned az iPhone 4-est.