Visszavágtak a pornórajongó street artos kollégák Steve Jobs korábbi pornóellenes kijelentéseire.

Az egyik ragasztmányon Steve Jobs osztja meg nézeteit a DVDA appról (a rövidítés megfejtésében nem segítek, szerintem menni fog), egy másikon szintén a pornó a téma, a srácok pedig ahhoz képest, milyen nehéz dolgok volt a plakátok elkészítésével, szép munkát végeztek.

A csoport neve, a Freedom For Porn Steve Jobs korábbi levélváltásából idéz, a csapat pedig ezt üzeni az Apple vezérének: "Kedves Steve, nem akarod, hogy az emberek vaginát nézzenek a tableteden, amit egyébként egy női higiéniai eszközről neveztél el?". Ezután felszólítják az olvasókat, hogy ha egyetértenek, kedvenc pornóvideójukat küldjék el a sjobs@apple.com-ra.

Egyébként megvan a South Park ide vonatkozó része, amiben egy bizottság férfitagjai országos szűrést végeznek Tiger Woods balesete után, hogy kiválogassák a társadalom szexmániásait - csak hogy lefektethessék a mellettük ülő nőt? Valami ilyesmi ellen küzdhetnek a srácok, amivel részben egyetértek az AppStore bikinis lányainak kivégzése után. Egyébként meg megvannak azok a weboldalak, ahol külön iPhone-osoknak is ingyen videókat kínálnak, szóval take it easy.