Az ausztrálok tudják, mire jó egy ilyen látványos, világító, nyomkodható izé: be kell rakni egy étterembe, és máris exkluzívabbnak tűnik a hely. Mindezeken túl az iPad éttermi használata megfelelő applikáció kifejlesztése mellett még kimondottan áldásos, telibe talált dolog is lehet.

Elmondom, mire gondolok:

Konyhaséf kedvence Lulu-módra

Pityókás bekettye, ahogy anyám szerette

Bíró uram esete a püspökfalattal

Számtalan étteremben számomra teljesen érthetetlen módon csak fantázianeveket írnak a kaják mellé, amiből nincs ember, aki kihámozza a megfejtést. Persze a jobb helyeken nem idióta mesenevekkel, hanem figyelemfelkeltő elnevezésekkel és részletesebb leírásokkal várják a vendéget, de mekkora előny már, ha minden ételről rögtön megnézhetsz egy fotót is, plusz a rendelkezésre álló hely miatt egy csomó hasznos információt is elolvashatsz!

A Sydney-ben található Global Mundo Tapas mindenesetre már szolgálatba állította az iPadeket. A menü átbogarászása után a program jó sommelier-hez méltón még a fogáshoz megfelelő bort is ajánl, végül egyetlen gombnyomással tudják a vendégek wifin keresztül megrendelni az ebédet.

Taps!