A hét legfelkapottabb Apple-híre egyértelműen a negyedik generációs iPhone-t elhagyó cupertinói dolgozó, még David Letterman is - noha kimutatta, hogy mennyire nem érdekli az egész - kénytelen volt viccelődni vele esti show-jában, annyira magas volt a labda.

Az ilyen szenzációt pedig nyilván fel lehet használni csúszdának, sok cég így kerül be a hírfolyam legerősebb sodrába, az Eyjafjallajökull hamujából órát, Michael Jacksonból válogatásalbumokat készítenek, a srác meg elviseli még pár hétig a vicceket. Például a Lufthansáét, a cég ugyanis egy ingyen repülést ajánlott neki Európába, mert hallotta, hogy szereti a német sört (német sörbárban veszett el a telefon). Természetesen együttérzésüket fejezték ki a történtek miatt.

Ha a srác repül az Apple-től, lesz is ideje egy európai vakációra, de ezzel kapcsolatban a tuaw-on olvastam egy találó kommentet. Valamikor az előző századfordulón Andrew Carnegie milliárdos felvett a US Steelhez vezető beosztásba egy férfit, aki egy millió dolláros projekttől ütötte el a céget egy hibával. Amikor megkérdezte Carnegie-t, hogy kirúgja-e, ő azt válaszolta: "Kirúgni? Hiszen most költöttem vagy egymillió dollárt a kiképzésedre". A csávó állítólag eléggé motivált lett ezután, amit el is tudok képzelni.