Ezt állítják a fejlesztők, akik már el is küldték az Opera Mini alkalmazást az AppStore-ba, ami nagy valószínűséggel le fog morzsolódni az engedélyezési eljáráson. Lássuk, mit nem fogunk látni soha a telefonon:

A videón egyébként elvileg két iPhone 3GS-t láthatunk Edge hálózaton, amint a NYTimes-t töltik be. Látható, hogy a Safari kínosan lemarad, szinte megsemmisül a rá vert másodpercek súlya alatt. A weboldalt én is betöltöttem iPhone 3G-vel 3G-s hálózaton, nálam az egy perc volt (értsd: szokatlanul sok), több, mint a videón szerencsétlenkedő 3GS-nek 2G-n.

Szóval igen, a fentiek alapján valószínűleg kell az Opera Mini, de sajnos a tesztet valószínűleg nem tudom végrehajtani otthoni körülmények között, mert kapásból elutasítják, és csak a jailbreak segíthet rajtam. Az meg unalmas játék, már abbahagytam. De majd megkérjük Csabát.

update: itt lehet tippelni, mikor fogadja el az Apple a programot, a legjobb tippet adó nyer egy iPhone-t. Egy kis ellentmondás: ha azt tippelem, hogy soha, akkor nyerek, viszont sosem kapok iPhone-t.