Annyi információ látott napvilágot, oly sok viszály után végre van egy hivatalos premierdátumunk: az iPad április harmadikától lesz kapható az Egyesült Államokban. Az elsőként elérhető készülék csak wifivel lesz használható, a 3G-s modellek csak április végén futnak be, bár arról nincs pontos hír, hogy melyik napon. Egy biztos: a mobilnetet használó verzió premierje világpremier is lesz egyben, hiszen annak bemutatkozásától kezdve az iPad kapható lesz Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Spanyolországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban.

Jól látjátok, nálunk nem, de annyit ígérhetek, hogy Handrásnak hála valószínűleg már április közepén közöljük első tesztünket.

A készülékeket március 12-től lehet megrendelni az Egyesült Államokban, arról még nincs hír, hogy itthon mikortól lesz elérhető.

Akárhogy is, a késéssel igazolták az elmúlt napokban felbukkanó pletykákat, bár azért nem óriási a lemaradás: eredetileg március végére hirdették meg a készüléket, ami ehhez képest április legelején kerül a piacra.