Tegnap írtuk meg, hogy az iPhone-os navigációs szoftver 1.2-es frissítése kitörölte Magyarországot Európából, aki feltette az update-et, az soha a büdös életben nem jut ki az országból.

Megkerestük az iGo gyártóját, a NavNGo-t, ahonnan egy elég korrekt választ kaptunk a hiba természetét és a lehetséges kiutakat keresve. Íme:

Sajnálattal vettük észre a problémát, egy hibás hivatkozás miatt nem jelenik meg a Magyarország térkép az Európa csomagban. A megoldáson gőzerővel dolgozunk, és mielőbb szeretnénk feltölteni a javított, 1.2.1-es verziót. Ezt még az App Store csapatának egy kötelező tesztelés alá kell vetnie, de reményeink szerint napokon belül így is ki tud kerülni a javított program. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, reméljük a frissítés kárpótolni tud mindenkit. A javítás megjelenéséig felfüggesztettük a termék letölthetőségét.

Ha valaki már letöltötte a hibás változatot, kérjük, küldjön egy email-t a iphone.update@igomyway.com címre, és amint elérhetővé válik a javított frissítés, email-ben értesítjük.