Tényleg nem szerettem volna munkával foglalkozni a zalakarosi pihenés alatt, de megláttam ezt a gyorsan romló pletykát, amivel holnap már nem lehet mit kezdeni, szóval muszáj volt dolgozni. A 9to5Mac ugyanis azt állítja, hogy még ma új laptopokat mutat be az Apple.

A lap úgy tudja, hogy a 2,66 gigahertzen futó Core i7 M 620-as kerül a MacBook Prókba, persze arról nincs hír, hogy pontosan melyik gépbe: hogy a 17-esbe, a 15-ösbe, a 13-asba, vagy mindháromba? Hogy csak a csúcsmodellekbe, vagy ez lesz az alapkiépítésű csip? Azt viszont megírta a lap, hogy a processzor a Geekbenchen 5260 pontot ért el, ami jelentős előrelépés az én 2,5 gogahertzes Core 2-esemmel szerelt MacBook Próm 3500 pontjához képest (egészen pontosan 50 százalékos).

Nem tudjuk, milyen grafikus gyorsítók lesznek a gépekben, mennyi memória, mekkora merevlemez kerül beléjük, sem, hogy lesz-e bennük 3G-s kártya, csak annyit, hogy rövidesen kijelentkezünk a hotelből, átmegyünk a zalakarosi fürdőbe, hazafele beugrunk a legendás kamionos csárdába, aztán este már Budapesten megnézzük, mi valósult meg a pletykákból. Addig kikapcs.